Sälj till oss

Sälj din gamla eller trasiga mobiltelefon till oss

Vill du sälja till oss direkt?

Euronics Marieberg

Har du en gammal eller trasig mobiltelefon som du inte längre använder? Eller behöver du uppgradera till en ny modell? Då kan du sälja din mobiltelefon till oss på Euronics Marieberg och få snabba och konkurrenskraftiga priser.

Vi köper de flesta mobiltelefoner på marknaden, oavsett om de är i fungerande skick eller inte. Vi ger dig en transparent och rättvis bedömning av din telefon och betalar dig direkt så snart vi har godkänt din telefon. Du kan sälja din telefon till oss oavsett om den är låst till en operatör eller inte.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en enkel och smidig upplevelse när de säljer sin mobiltelefon till oss. Du kan besöka vår butik på Marieberg Galleria för att få en bedömning och ett prisförslag på plats, eller så kan du skicka din mobiltelefon till oss via posten och få betalt direkt när vi har tagit emot den.

För att göra det ännu enklare för dig som kund så kan du enkelt få en offert på din mobiltelefon online eller via telefon. Vi ger dig ett transparent och konkurrenskraftigt pris så du vet exakt vad du kan få för din telefon.

Så vad väntar du på? Sälj din gamla eller trasiga mobiltelefon till oss på Euronics Marieberg och få snabba och konkurrenskraftiga priser.